Onze links

 

EZ Webdesign      www.ezwebdesign.nl  
Carolus  www.carolus.be  
   

 

Lopen met stokken

Lopen met 2 stokken ontlast altijd benen en rug. U loopt immers met 4 "benen", 4W-drive. Dus ook meer balans. In bergachtig terrein met rugzak lopen? Gebruik dan zeker stokken.

Nordic Walking is geen wandelen met stokken maar fitness. U ontlast weliswaar de benen maar romp en armen worden extra getraind.
Wilt u eens ervaren hoe het loopt met stokken, kunt u een kennismakingsles volgen bij René Spierts. Hij is Leki Nordic Walking mastertrainer en weet alles over stokken van Leki en het gebruik ervan. Voor meer info: www.renespierts.nl 

johnny walker

 

 

Ontstaan

gravatarantonmarionSinds 1992 maken Anton en Marjon groepsreizen naar Slovenië, in eerste instantie met verenigingen, maar later - op verzoek van de reizigers - zijn zij ook reizen gaan organiseren voor individuele inschrijvingen.

In de loop der jaren is dit uitgegroeid tot 6 à 8 reizen per jaar. Mede door de ontzettend positieve en enthousiaste reacties van de deelnemers hebben ze hun activiteiten in 2006 officieel gemaakt en staan ze ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder de naam Lipa Tours.