Informatie reizen 2023

Beste reisvrienden,

Na 2 jaren corona, de Oekraïne-oorlog en nu de inflatie waarbij alles veel duurder wordt, laten wij ons niet uit het veld slaan. Daarom hebben we voor het komend jaar weer een aantal mooie, bijzondere reizen samengesteld.

We kunnen ons voorstellen dat u, in deze onzekere tijden, misschien de situatie wilt bekijken en afwachten alvorens een reis te boeken. Echter, wij moeten eind januari 2023 een beslissing nemen op basis van de inschrijvingen op dat moment. Daarom willen wij u vragen, indien u met een reis mee wilt, niet te lang te wachten met boeken. U loopt geen enkel financieel risico! Als de reis vanuit Lipa Tours niet kan doorgaan, krijgt u het volledige betaalde bedrag retour.
Mocht u wegens gezondheid zelf moeten annuleren, kunt u zich indekken door het afsluiten van een annuleringsverzekering. De verzekering keert dan het betaalde bedrag uit.

We hopen van harte, samen met u, in 2023 weer te mogen genieten van onze zorgvuldig samengestelde reizen. Geniet van het (her)ontdekken van nieuwe reisbestemmingen, van streekgerechten en gebruiken, maar bovenal van elkaars gezelschap!

We wensen u allen een goede gezondheid, positief denken en moed en hopen u volgend jaar weer te mogen ontmoeten.

Hartelijke groeten,
Marjon en Ton Kropivšek
Lipa Tours