Bruisend Barcelona 7-daagse stedenreis


barcelona28 april t/m 04 mei 2019

(nog 11 plaatsen beschikbaar)

Barcelona, de bruisende hoofdstad van het hartverwarmende Catalonië, is de meest geliefde, populaire en trendy plaats van Spanje! De veelzijdigheid van Barcelona zal u beslist blijven boeien dankzij de befaamde, bizarre architectuur van Gaudi, de kunst en cultuur van Miro en Picasso, de vele gezellige middeleeuwse steegjes en natuurlijk La Rambla. We combineren Barcelona met de meest verrassende plekjes in Catalonië, zodat deze reis een ideale mix wordt van cultuur, natuur en ontspanning. Laat u eens helemaal betoveren en reis met ons mee….

Lees meer: Bruisend Barcelona 7-daagse stedenreis

Ken uw eigen land: Zeeland 5 dagen

zeeland17 t/m 21 juni 2019

Zeeland, het land dat letterlijk in zee ligt. Er is hier meer water dan land. Zeeland is een eilandenrijk. De kustlijn kronkelt hier 650 kilometer langs dijken, duinen, baaien en dammen. Waar je ook bent, binnen een kwartier sta je hier aan het water. De prachtige natuur en vele gezellige stadjes zorgen voor een ongedwongen sfeer. Tijdens deze reis heeft u veel vrije tijd om dát te doen waar uw interesse naar uit gaat.

Lees meer: Ken uw eigen land: Zeeland 5 dagen

Istrië (Slovenië/Kroatië) 10 dagen

19 t/m 28 juli 2019

(volgeboekt, we kunnen u op de wachtlijst plaatsen)

slokroOp veler verzoek staan Slovenië en Kroatië in ons programma. We bezoeken bekende plaatsen zoals Brezje, Bled en Ljubljana, maar daarnaast maakt u kennis met het binnenland van Istrië, gaan we naar Triëst in Italië, maken we een gondeltocht en brengen een bezoek aan het meer van Bohinj. Geniet van variatie, cultuur, natuur en gezelligheid!

Lees meer: Istrië (Slovenië/Kroatië) 10 dagen

Eiland Rügen 6-daagse excursiereis

rugen voor22 t/m 27 september 2019

(volgeboekt, we kunnen u op de wachtlijst plaatsen)

Het mooie eiland Rügen ligt in de Oostzee, tegen de kust van Oost-Duitsland. Een eiland dat toeristisch niet zo bekend is, maar wat zoveel in huis heeft, dat u verbaasd zult zijn. De combinatie van zandstranden, torenhoge krijtrotsen, een gevarieerd landschap, gezonde lucht, interessante plaatsen, gezellige pleinen, historische gebouwen en een enorme gastvrijheid zorgen voor een aangenaam verblijf.

Lees meer: Eiland Rügen 6-daagse excursiereis